No spokojnie,wybredny nie jestem.Poza tym i tak na power metal to dla mnie Sabaton zamiata ( nie licząc D&W i Blajndów) połowę tych jebanych,gejowatych cieniakuf typu Dragonforce więc raczej nie poczuję się zawiedziony.
Ja tam ich bardzo lubię, ale mam dosyć takich polaczków którzy tylko z ich repertuaru znają 40:1 i udawają, że są wielkimi ich fanami. A tak w ogóle to Joakim ma bardzo ciekawy wokal.
fak jea, ciekawe czy za bedzie o daniu odznaczenia, kuurwa
"Śnię tylko w czarnym i białym, tylko śnię, bo żyję, śnię tylko w czarnym i białym, by ochronić się przed sobą!" Pomyślałem "O, człowieku, on jest jakimś udręczonym skurwysynem"
Bruce Dickinson
Nie jestem wielką fanką ani Sabatonu, ani tym bardziej całego powermetalu, ale muszę przyznać, że technicznie w klipie wszystko dopieszczone, a i wokal jest dobry
love it,
I shoot it like a tommy gun,
but you will carry on until the day you are done.
You never know when to stop,
you'll carry on until you're dead and you drop,
już widziałem ten klip kiedyś na YT. Teledysk jak teledysk, wiadomo jakie piosenka ma przesłanie,
więc i teledysk musiał do tego nawiązywać Ale szacunek dla Sabatona za takie kawałki.
Nie jestem wielką fanką ani Sabatonu, ani tym bardziej całego powermetalu, ale muszę przyznać, że technicznie w klipie wszystko dopieszczone, a i wokal jest dobry
To nie jest oryginalny teledysk, tylko po prosty ktoś sobie go sam zrobił. Oryginalny był dziś emitowany na kanale TVP. A wokal wiadomo, że świetny
To nie jest oryginalny teledysk, tylko po prosty ktoś sobie go sam zrobił. Oryginalny był dziś emitowany na kanale TVP. A wokal wiadomo, że świetny
ale na TVP nie byl cały wyświetlony, tylko fragmenty, bo skupili się na wywiadzie z zespołem
love it,
I shoot it like a tommy gun,
but you will carry on until the day you are done.
You never know when to stop,
you'll carry on until you're dead and you drop,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum