szkoda, nawet wporządku był, ale taka jest kolej rzeczy udzie przychodzą i odchodzą z tego świata...
Nie odszedłby, gdyby ktoś nie obraził jego żony.
"...może po prostu dlatego, że wszyscy się mylą. Życie ludzkie jest pytaniem, a nie odpowiedzią. I do tego czasu, jeśli się tego nie zrozumie, nie można nic zrobić.
- A co trzeba zrobić, jeśli się to już zrozumie?
- Zastrzelić się."
Ja pierdolę, nie potrafisz powiedzieć tego na głos?
O co Ci chodzi? Jak mam "powiedzieć na głos" na forum? O.o
Diabeu napisał/a:
A zresztą on wam któremukolwiek gadał, że przez to odszedł czy to tylko domysły?
Ja pierdzielę... A co ty byś zrobił, gdyby na jakimkolwiek forum ktoś obraził Twoją kobietę i pisząc, że pojechała się kurwić? No wybacz, ja bym nie została.
"...może po prostu dlatego, że wszyscy się mylą. Życie ludzkie jest pytaniem, a nie odpowiedzią. I do tego czasu, jeśli się tego nie zrozumie, nie można nic zrobić.
- Zastrzelić się."
O co Ci chodzi? Jak mam "powiedzieć na głos" na forum? O.o
'Ktoś'
Owca napisał/a:
Ja pierdzielę... A co ty byś zrobił, gdyby na jakimkolwiek forum ktoś obraził Twoją kobietę i pisząc, że pojechała się kurwić? No wybacz, ja bym nie została.
Ja już byłem nazywany bardzo różnie, od 27 letniego konsolowego debila, poprzez mało wartościowego człowieka, poprzez skurwysyna aż do bezideowego idioty, tepego ateisty i jak widać, ciągle jestem.
Ja już byłem nazywany bardzo różnie, od 27 letniego konsolowego debila, poprzez mało wartościowego człowieka, poprzez skurwysyna aż do bezideowego idioty, tepego ateisty i jak widać, ciągle jestem.
1) To jednak nie to samo.
2) Ty tu jesteś stałym bywalcem, jesteś tu sporo czasu, a Crusher dopiero zaczynał.
- Zastrzelić się."
no sory ale jesli ktoś ma dystans a żart byłby jakkolwiek niesmaczny to inteligentna osoba się nie obraża, więc bez przesady, bo jak dla mnie ten żart o jego żonie był śmieszny, zluzujcie już bo za bardzo sie napinacie
Nie za ma co, zluzuj i nie soruj, bo podobno nie ma za co.
Gal Anonim napisał/a:
ale jesli ktoś ma dystans a żart byłby jakkolwiek niesmaczny to inteligentna osoba się nie obraża
Dokładnie, jesli żart był niesmaczny, kretyński, debilny etc, to inteligentna osoba się nie obraża tylko się śmieje bo jest inteligentna i nie śmieje się z niesmacznych kawałów.
Albo się nie śmieje tylko ignoruje, bo jest inteligentna, ma w dupie swoją rodzinę i pozwala ją poniżać byle komu. To się nazywa "new age'owa inteligencja!!!"
Gal Anonim napisał/a:
bo jak dla mnie ten żart o jego żonie był śmieszny
a ty ile płacisz swojej żeby z tobą sypiała?
Fajny żart? Bo śmieszny na pewno, c'nie?!
Bogaci ludzie, to tacy, którzy robią pieniądze, więc trzeba traktować ich dobrze, żeby robili więcej pieniędzy!!!
Augusto Pinochet
Powiedz to rodzinom ludzi co zginęli przez Pinocheta.
O kurwa. Od kiedy taki zdystansowany luzak powołuje się na radykalne sprzeciwy wobec zamordystycznym rewolucjom? LOL!!! nie bądź śmieszny i nie udawaj mądrego. Rodziny zabitych przez wojska Pinocheta wiedziały o tym co ich bliscy robią przeciwko prawom naturalnym i jak powielają leninowskie schematy kolektywistyczne. Więc nie pierdol, bo Pinochet nie zrobił nic złego.
A tak BTW, skasowałeś już to przemówienia Hitlera, którym tak się jarałeś?
I nie nju ejdżowych żartach tylko new age'owej inteligencji... ale rozumiem pomyłkę, skoro dla ciebie inteligencja to żart.
Bogaci ludzie, to tacy, którzy robią pieniądze, więc trzeba traktować ich dobrze, żeby robili więcej pieniędzy!!!
Augusto Pinochet
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum